Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Dirigentforum

 

Dirigentforum är en verksamhet vid Odeum som leds av director musices och har som övergripande syfte att verka för en utveckling av ämnesområdet orkesterdirigering och vara en mötesplats för yrkesverksamma dirigenter i södra Sverige. Inom Dirigentforum äger 1-2 årliga sammankomster rum i form av öppna föreläsningar av gästande dirigenter och seminarier kring aspekter rörande orkesterdirigering. Dirigentforum verkar också för kontaktskapande mellan dirigenter i regionen. Deltagarna, som bjuds in av director musices, är yrkesverksamma dirigenter som dirigerar orkestrar på en hög nivå.

Är du intresserad av att ansluta dig till Dirigentforum?

Vill du komma i kontakt med dirigenter i vår region?

Kontakta director musices Patrik Andersson på Patrik.Andersson [at] odeum.lu.se.

 

 

Sammankomst

 

Fredag 18 september 2015 kl. 15.00-17.00

Plats: Kapellsalen, Palaestra et Odeum, Lund

Gruppsykologi och ledarskap i den professionella symfoniorkestern

Fredagen den 18 september 2015 kl. 15.00 -17.00 anordnar Svenska Dirigentföreningen, Dansk Kapelmesterforening och Odeum vid Lunds universitet en paneldiskussion över temat "Gruppsykologi och ledarskap i den professionella symfoniorkestern". Förutom musiker från svensk och dansk symfoniorkester ingår även dirigenten prof. Giordano Bellincampi (lärare vid DKDM) samt prof. Jitka Lindén (lärare i psykologi vid Lunds universitet) i panelen. Moderator är director musices Patrik Andersson vid Lunds universitet.

Varmt välkomna!

 

Sidansvarig:

Odeum

Lunds universitet

Box 117, 221 00 Lund

Telefon: 046-222 72 13

sofia.rydberg [at] odeum.lu.se