Från spelens värld

Konsert, 350-årsjubileum

Lunds universitets brassband och studentkörer inleder universitetets andra vetenskapsvecka Det digitala samhället med att framföra musik från kända TV- och datorspel. Dirigenter är Roger Andersson och Cecilia Martin-Löf.

Det är fri entré, men begränsat antal platser. Vill du ha garanterad plats finns biljetter att hämta ut på Biljettbyrån på Stortorget i Lund (mot en avgift på 20 kr). Biljettbyrån finns i samma lokal som Turistbyrån. Drop-in är fortfarande möjligt men en biljett garanterar dig en plats under kvällens evenemang. Observera att plats intas senast 16.45.

Kontakta Biljettbyrån för eventuella frågor kring biljetter:
Tel: 046-13 14 15

Läs mer om vetenskapsveckan Det digitala samhället 24-30 april
Det digitala samhället

In English:
This concert and science week launch will be held in Swedish but can still be enjoyed by international guests and students! The concert is free of charge but please make sure to collect a ticket from Biljettbyrån (a small fee of 20 SEK will be charged). Biljettbyrån is located on Botulfsgatan 1A (on the main square in Lund). Contact details can be found above.

The concert is part of our science week The Digital Society, held between 24 to 30 april 2017.
The Digital Society Science Week

2017-04-23 17:00