Från spelens värld

Konsert, 350-årsjubileum

Lunds universitets brassband och studentkörer inleder universitetets andra vetenskapsvecka Det digitala samhället med att framföra musik från kända TV- och datorspel. Dirigenter är Roger Andersson och Cecilia Martin-Löf.

Alla förhandsbiljetter är SLUTSÅLDA!
Ett fåtal fribiljetter kommer släppas i entrén till Stadshallen 15.30 söndagen den 23/4 som garanterar en plats. Det är väldigt viktigt att inta sin plats i salongen innan 16.45.

Ett eventuellt eftersläpp efter 16.45 kan bli aktuellt om det finns enstaka platser kvar.

Läs mer om vetenskapsveckan Det digitala samhället 24-30 april
Det digitala samhället

In English:
This concert and science week launch will be held in Swedish but can still be enjoyed by international guests and students! The concert is free of charge but please make sure to collect a ticket from Biljettbyrån (a small fee of 20 SEK will be charged). Biljettbyrån is located on Botulfsgatan 1A (on the main square in Lund). Contact details can be found above.

The concert is part of our science week The Digital Society, held between 24 to 30 april 2017.
The Digital Society Science Week

2017-04-23 17:00