Bli medlem i Lunds universitets brassband

Vill du bli medlem i Lunds universitets brassband?

Som medlem får du medverka i brassbandets konsertprogram både inom och utanför Odeums evenemangsserie och du får dessutom möjlighet att vara med och tävla eftersom LUBB medverkar flitigt på tävlingar både i Sverige och utomlands.

Orkestern välkomnar nya ansökningar löpande.

Provspelningar

Du som söker har god vana att spela orkestermusik. Förbered ett kortare stycke att spela upp (utan ackompanjemang). På plats får du också ett kort a-vista prov. Inkludera en kortfattad beskrivning av din musikaliska bakgrund och erfarenhet av orkesterspel i ansökan.

Orkestern repar på tisdagarr kl. 19.00-21.30. Provspelningar äger vanligen rum i samband med orkesterrepetitionerna.

För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig: