Övningsrum för studenter vid Lunds universitet

Privata musikskolan LIMUS (Lunds Internationella Piano- och Musiksalong) är belägen på Möllegatan 8 i Lund, i samma hus som Svaneskolan. Skolans ägare är Gabriele Katthän. Odeum erbjuder alla studenter vid Lunds universitet som sjunger eller spelar ett instrument att öva i LIMUS lokaler. På LIMUS finns ett antal övningsrum med pianon. Rummen går inte att boka utan är tillgängliga för övning då där inte sker undervisning.

Nycklar kan kvitteras ut av Odeums inspicient mot en deposition på 400 kr och uppvisande av giltigt student-ID. Depositionen återfås när nycklarna återlämnas.

Om någon av LIMUS ordningsregler bryts förlorar studenten sin nyckel.

LIMUS ordningsregler (pdf)

Om du är sångare, skriv "Sång"
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig: