Tillträde till Odeums lokaler med LU-kort

Information

Deltagare i Odeums verksamheter och universitetskurser kan få tillträde till Odeum med LU-kort.

Alla som är inlagda i Lucat (dvs alla studenter och anställda vid Lunds universitet) kan skaffa ett LU-kort. Läs mer på www.lu.se/lukortet.

Personer som inte är med i Lucat kan läggas in i katalogen under Odeum.

Håll upp kortet mot läsaren och slå därefter din PIN-kod (4 siffror).

Regler

Personer och ensembler som använder lokalerna ansvarar själva för att ställa i ordning för sin verksamhet och återställa lokalerna i samma skick som de funnit dem (inklusive kök och fikarum).

Då lokalerna inte används ska fönster och dörrar vara stängda och låsta, och persiennerna ska vara nerdragna.

Notställ och stolar ska förvaras på vagnar då de inte används. Det ska vara 10 notställ respektive 15 stolar på varje vagn. Blockera inte fönster och dörrar med vagnarna.

Flygeln i Kapellsalen är avsedd att användas av Odeums personal, vid konserter och av kvalificerade pianostudenter. Då flygeln inte används ska den vara låst och övertäckt, och stå i salens ena kortända framför bysten av Brahms.

Ytterdörren till Palaestra är låst efter kl. 17.00 på vardagar samt hela dagen på helgerna. Det är inte tillåtet att ställa upp dörren då den är låst.

Personer och ensembler som använder köket ansvarar själva för rengöring och disk. Använd gärna diskmaskinen (läs bruksanvisningen).

Matvaror som förvaras i köket ska vara märkta med namn på person eller ensemble, och förvaras i plastpåsar eller burkar. Omärkt mat och dryck riskerar att konsumeras eller kastas.

Kapellsalen går att boka för övning genom att i god tid skicka önskemål om bokning via e-post till Odeums inspicient och invänta bekräftelse. Det går endast att boka salen mellan hela klockslag. Tänk på att inkludera tid för förberedelse och återställning i din bokning. Övriga rum är inte avsedda för övning och går inte att boka. Övningsrum för studenter finns på musikskolan LIMUS i Lund.

Privata fester och liknande är inte tillåtna i lokalerna. Det är tillåtet att ordna interna tillställningar i samband med repetitioner och konserter. Kapellsalen bokas för detta hos inspicienten..

Kontakt

Synpunkter och förslag, önskemål om lokalbokning, felanmälan, rapporter om incidenter mm mejlas till Odeums inspicient: David.Riebe [at] odeum.lu.se.

Lunds universitets lokaler bevakas av Securitas och väktare kan tillkallas dygnet runt på 046-222 07 00.

Ring 020-510090 vid akuta ärenden som fara för liv eller fastighet (vattenläcka, snöras mm).

Obs: inte ditt LU-kortnummer! Om du saknar Lucat-ID, skriv "saknas".
10 siffror utan avbrott (XXXXXXXXXX)
Skriv vilken eller vilka av Odeums ensembler, kurser eller samverkande verksamheter du deltar i.
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig: