Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lund Contemporary drar igång inför publik!

Konsert av Duo Dubois. Foto.

Pandemirestriktionerna lättar nu något och onsdagen den 2 juni har vi på Odeum vår första konsert inför publik sedan mitten av oktober förra året. Den inleder också den icke-digitala delen av årets Lund Contemporary-festival.

Konserter i juni:

 

MORE WITH LESS – DUO DUBOIS

2 juni kl. 19.00 | Kapellsalen, Palaestra et Odeum

Tonsättarkollektivet Hertzbreakerz bjuder tillsammans med italienska Duo Dubois in till en nydanande konsert för saxofon, slagverk och elektronik.

Här kan du läsa mer om evenemanget

NY MUSIK FÖR GAMLA INSTRUMENT

13 juni kl. 14.00 | Kapellsalen, Palaestra et Odeum

Ensemble Mare Balticum sätter sina instrument från medeltiden och renässansen i nytt ljus genom framföranden av flera nyskrivna kompositioner.

Här kan du läsa mer om evenemanget

STOCKHOLMS SAXOFONKVARTETT

13 juni kl. 16.00 | Universitetsaulan

Stockholms Saxofonkvartett, en av Europas främsta ensembler för ny musik, framträder i Lund för första gången. Ett varierat program utlovas.

Här kan du läsa mer om evenemanget

 

FRI ENTRÉ TILL ALLT!

 

Läs mer om Lund Contemporary och kolla in tidigare video-evenemang här