feb

Colours and Characters | Lund Contemporary

9 februari 2019 12:00 till 13:00 | Konsert
limus

Konsert med den internationella musikskolan LIMUS Young Academy-linje, med fokus på unga som komponerar och unga som spelar nykomponerad musik. Det bjuds på stycken skrivna av LIMUS nuvarande och före detta elever samt uruppförandet av Emil Fredbergs ”Sju klangstudier i färg ” för två pianon i varierande besättningar. Verket består av sju pianostycken baserade på varsin färg och är specialbeställt av LIMUS för att framföras under Lund Contemporary. Musikalisk ledning: Gabriele Katthän.

9 februari 2019 12:00 till 13:00

david [dot] riebe [at] odeum [dot] lu [dot] se