feb

Lunchkonsert: Där digitalt möter traditionellt | Lund Contemporary

8 februari 2019 12:15 till 13:00 | Konsert
evenemangsbild_share_music

Organisationen ShareMusic & Performing Arts och Musikhögskolan i Malmö bjuder publiken på närkontakt med musikerna från iPad-ensemblen Elefantöra och Gageego! Bland annat uruppförs ett antal verk, komponerade särskilt för ensemblen av studenter från masterprogrammet i komposition vid musikhögskolan, och musik av den irländska tonsättaren Karen Powers och den svenske tonsättaren Tomas Hulenvik. Med konserten avslutas residenset ShareMusicTechLab som inleddes i oktober 2018 i samarbete med Musikhögskolan i Malmö, Inter Arts Center och Lund Contemporary.

8 februari 2019 12:15 till 13:00

david [dot] riebe [at] odeum [dot] lu [dot] se