Anglikanska brassklanger

Detalj av brassinstrument
Lunds universitets brassband gästar Domkyrkans lördagsserie med musik av bland andra den engelska brassbandsikonen Eric Ball. Solister på kornett är Monica Kaija och Nils Sjöberg.

Lunds universitets brassband återvänder till Odeums och Lundagårds stora granne med långvarig koppling till universitetet, inte minst så genom den historiska personalunion director musices befattningen en gång utgjorde.

Konserten framförs även samma dag i S:t Andreas kyrka i Malmö kl. 15.00

---------- IN ENGLISH -------------

Angelican brass tones

Lund University's brass band returns to Odeum's and Lundagård's large neighbor with a long-standing connection to the university, not least through the position of the historical staff union director musices' position once. Lund University brass band hosts the Cathedral Saturday series with music by, among others, the English brass band icon Eric Ball. The soloists on the cornet are Monica Kaija and Nils Sjöberg.

The concert will also be performed the same day in St. Andrew's Church in Malmö at. 15:00

Free entrance

2020-02-01 10:00