Preludes and Proportions according to Bach and Chopin.

Föredrag

Ruth Tatlow

Ruth Tatlow är engelsk musikvetare och banbrytande forskare på J. S. Bachs musik. Hennes prisade böcker Bach and the Riddle of the Number Alphabet (1991) och Bach’s Numbers: Compositional Proportion and Significance (2015) har väckt stor internationell uppmärksamhet. Ruth Tatlows senaste forskning gäller förbindelser mellan Bachs och Frédéric Chopins musik. Ruth kommer till Odeum och håller ett föredrag om det som engagerar henne som mest!

I samband med föreläsningen kommer Fredrik Schützer (piano) och Henning Fredriksson (cello) att spela musik av Bach och Chopin.

2018-10-14 15:00 till 16:30

2018-10-14 15:00 till 16:30