Ryskt djup

rosa noter

Välkomna på en djupdykning med två av den ryska körlitteraturens verkliga portalverk!

Lunds akademiska kör och medlemmar ur Palaestra vokalensemble med tenorsolist Theodor Uggla framför delar ur Sergej Rachmaninovs Vesper och Alfred Schnittkes Konsert för kör. Kom till Lunds universitetsaula och låt dig omslutas av stora varma klanger och mustiga toner i många stämmor!
Dirigent Cecilia Martin-Löf

Entré: ord. 120 kr, Student/pesionär/barn 60 kr
Köp din biljett på Biljettbyrån 046-13 14 15 (Bangatan 1), www.ticketmaster.se eller i entrén en timme innan konsertstart.

Biljettsläpp 19 februari

KORKONCERT MED RUSSISK DYBDE
Velkommen med på en fordybelsesrejse med to af den russiske korlitteraturs mest fantastiske portalværker! Lunds akademiska kör og medlemmer fra Palæstra vokalensamble fra Lunds universitet fremfører sammen med tenorsolist Theodor Uggla dele af Sergej Rachmaninovs ”Vesper” og Alfred Schnittkes ”Koncert for kor”. Kom og lad dig omslutte af store varme klange og mystiske toner i mange stemmer!
Dirigent: Cecilia Martin-Löf

Lørdag d. 17. marts  |  kl. 16.00  |  Odense, Skt. Hans Kirke