Övningsrum för studenter vid Lunds universitet

Den privata musikskolan LIMUS Musikskola AB är belägen på Helgeandsgatan 7 i Lund. Skolans rektor är Gabriele Katthän. Odeum erbjuder, genom ett avtal med LIMUS, alla studenter vid Lunds universitet som sjunger eller spelar ett instrument att öva i LIMUS Musikhus. På LIMUS finns ett antal övningsrum med pianon. Rummen går inte att boka utan är tillgängliga för övning då där inte sker undervisning.

Nyckeltag kan kvitteras ut av Odeums inspicient mot en deposition på 400 kr och uppvisande av giltigt ID och student-ID. Depositionen återfås när taggen återlämnas.

Om någon av LIMUS ordningsregler bryts förlorar studenten access till lokalerna.

LIMUS ordningsregler (pdf)

Om du är sångare, skriv "Sång"
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig: