VIDEO: Föreläsningar och presentationer vid Odeum

Här publiceras videoinspelade föreläsningar, föredrag, presentationer och paneldebatter som hållits vid Odeum.

Musik, mening och värde – ny bok av Patrik Andersson

Hör Director musices Patrik Andersson presentera sin bok "Musik, mening och värde: filosofiska perspektiv på en värd av eget slag", utgiven av Odeum tillsammans med Gidlunds förlag. Denna bok om musikfilosofi kommer också vara grund för ett längre samtal mellan Patrik Andersson och musikforskaren Tobias Lund i samband med Lunds kulturnatt 2020.

Gruppsykologi och ledarskap i den professionella symfoniorkestern

Paneldebatt om Gruppsykologi och ledarskap i den professionella symfoniorkestern. Förutom musiker från svensk och dansk symfoniorkester ingår även dirigenten professor Giordano Bellincampi (lärare vid DKDM) samt psykologiprofessor Jitka Lindén (Lunds Universitet) i panelen. Moderator är director musices vid Odeum Patrik Andersson (Lunds Universitet).
Anordnat av Svenska Dirigentföreningen, Dansk Kapelmesterforening och Odeum vid Lunds Universitet.

Sidansvarig:

info [at] odeum [dot] lu [dot] se