Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Biljettinformation

Fri entré

Våra evenemang utan entréavgift är ofta fullsatta, särskilt i Kapellsalen. Vi rekommenderar därför att du kommer i god tid, eftersom vi bara har ett begränsat antal platser.

Entré

Många av Odeums konserter är utan entréavgift men vid en del större arrangemang har vi entré. Våra biljettpriser är generösa och vi har alltid ordentliga rabatter till studenter, pensionärer och barn upp till 18 år.

Om inget annat anges säljs biljetter till våra konserter i Lund hos Visit Lund AB, tel.: 046-131415 eller online via Ticketmaster. Vid förköp tillkommer serviceavgift.

Om biljetterna inte är slutsålda, går det också bra att köpa eventuella kvarvarande biljetter till våra konserter i Universitetsaulan i entrén 1 timme innan konsertstart bara med swish (ej kontanter). Kom gärna till konsertlokalen i god tid.

eBiljett med QR-kod / Ticketmaster

Vid biljettkontrollen måste du alltid visa upp QR-koden på biljetten (det räcker inte med att visa upp bokningsbekräftelse eller kvitto). Varje enskild biljett har en separat QR-kod. 
Din eBiljett finns sparad på ”Mitt Konto” hos Ticketmaster och har även skickats till din e-mail. Om du har problem med att hämta din biljett, vänligen kontakta Ticketmaster.