Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vinst till Lunds universitets brassband!

Hela brassbandet samlat
Fotograf Olof Forsberg

Lunds universitets brassband har under ledning av dirigent Roger Andersson vunnit första pris i division 1 i svenska mästerskapen i brassband. Tävlingarna hölls under Svenska Brassbandfestivalen 9-10 november i Värnamo, där ett 30-tal brassband från hela Sverige deltog. Lunds universitets brassband segrade i första divisionen med totalt 92 poäng av 100 möjliga.

Varje år tävlar Lunds universitets brassband i Brassbands SM i Värnamo. Kvaliteten är hög på de medverkande brassbanden och vårt eget brassband har haft topplaceringar de allra flesta år. 2016 var vinnarpokalen vår senast och efter att ha trillat ner ett hack i fjol, var det taggade ensemblemedlemmar som reste till Värnamo i fredags. 
Odeum mottog de goda nyheterna under söndagskvällen och är självklart stolta över våra vinnare.