Odeum på bokmässan i Göteborg

Lunds universitets moderator Lovisa Brännstedt samtalar med director musices Patrik Andersson om hans bok "Musik, mening och värde: filosofiska perspektiv på en värld av eget slag" där han söker svar på filosofiska frågor om meningen med musik.

Ny bok av Patrik Andersson

musik, mening och värde Director musices Patrik Andersson har gett ut en ny bok på Gidlunds förlag: "Musik, mening och värde: Filosofiska perspektiv på en värld av eget slag". Boken söker svar på frågor som berör musikens mening och värde samt presenterar en översikt av de senaste decenniernas musikfilosofi inom den analytiska traditionen relaterat till frågor om mening och värde.

Inställda evenemang till följd av coronavirus

Odeum ställer in samtliga evenemang under vårterminen 2020. All Odeum events are canceled during spring 2020.

Lund Contemporary drog storpublik igen!

9-9-9, LC 2019 Lund Contemporary 2019 lockade en månghövdad publik. Efter helgen kunde vi summera totalt ca 1350 besök. Festivalen bjöd på 10 olika evenemang och mer än 30 (!) världspremiärer av nyskrivna musikstycken!

75 000 kr till Lund Contemporary!

Crafoordska stiftelsen har tilldelat Odeum 75 000 kr i bidrag till festivalen Lund Contemporary.

Lund Contemporary drog 1600 besök!

Festivalhelgen Lund Contemporary blev en stor publiksuccé, med 1600 besökare på totalt 9 evenemang.

info [at] odeum [dot] lu [dot] se