Vinst till Lunds universitets brassband!

Hela brassbandet samlat Lunds universitets brassband har under ledning av dirigent Roger Andersson vunnit första pris i division 1 i svenska mästerskapen i brassband. Tävlingarna hölls under Svenska Brassbandfestivalen 9-10 november i Värnamo, där ett 30-tal brassband från hela Sverige deltog. Lunds universitets brassband segrade i första divisionen med totalt 92 poäng av 100 möjliga.

Lunds universitets brassband tog hem brassbands-SM!

Inte bara första pris i division 1 utan också hederspris till dirigent Roger Andersson och pris för bästa sektion i division 1 till slagverkssektionen kom brassbandet hem med efter helgens SM i Värnamo.