Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

BARA BRAHMS helt inställd i maj!

Byst av Johannes Brahms. Foto.

Den digitala konserten som var planerad till den 28 maj måste tyvärr ställas in på grund av sjukdom.

Vi jobbar på att hitta ett nytt datum vid ett senare tillfälle.

Tills dess, få en försmak av Brahms musik här!

Johannes Brahms, en av den romantiska periodens stora mästare, och ledande figur inom dåtidens debatt om konstmusikens framtid. Idag är han kanske mest känd för hans stora verk såsom de fyra symfonierna, solokonserterna och hans tyska "Requiem". Men Brahms skrev också mycket kammarmusik, bland annat ett flertal olika samlingar av sånger för vokalkvartett och piano.

Den inspelade konserten kommer att inramas av två kvartettsamlingar som kompletteras med sångduetter, solosånger och pianosolon. Enbart musik skriven av Johannes Brahms, framfört av solister ur Palaestra Vokalensemble som studerar på Malmö Musikhögskola och Det Kungliga Danska Musikkonservatoriet i Köpenhamn.

Läs mer om Palaestra Vokalensemble eller bli medlem!